Om Capeactive

Flera av oss som driver Capeactive har bott och verkat i olika länder i södra Afrika de senaste 30 åren, både som barn och som vuxna. Vi har lärt oss regionen utan och innan och har unika och personliga kunskaper, kontakter och nätverk som vi etablerat som bosatta i länder som Tanzania, Zimbabwe och Sydafrika.

Vi har dessutom upplevt stora delar av södra Afrika genom våra egna resor och hittat en uppsjö av egna pärlor och favoriter som vi vill att så många som möjligt ska få ta del av och uppleva genom våra träningsresor. 

Nu kombinerar vi vår unika erfarenhet och vår passion och förenar dessa två världar genom Capeactive.

vi hoppas ni delar vår

Mission & Vision

Sedan vi började har vårt mål och syfte varit att sprida kunskap inom hälsa och träning. Vi vill också att så många som möjligt ska upptäcka de hälso- och träningsrelaterade produkter vi erbjuder. Då vi har lång personlig erfarenhet av södra Afrika är det också viktigt för oss att marknadsföra vad vi anser vara en fantastisk del av världen.

Vi riktar oss till träningsentusiaster på alla nivåer. Genom vårt erbjudande hoppas vi inspirera andra och samtidigt bygga gemenskaper och knyta nya bekantskaper världen över.

Träning

Capeactive erbjuder både färdiga och personliga träningsprogam inom en rad olika om områden med syfta att hjälpa till och supportera våra kunders resa mot ett hälsosammare liv, oavsett utgångspunkt och målbild. 

Träningsresor

Våra resor fokuserar på träning, hälsa och oförglömliga upplevelser. Vi kan regionen bättre än de allra flesta och våra researrangemang kombinerar unika träningsmöjligheter med möten med människor, kulturupplevelser och ett afrikanskt landskap med ett exotiskt djurliv. Våra träningsresor är personliga och ger en upplevelse bortom de typiska turiststråken. Vi tar er givetvis till ställen man inte får missa, men vi tar er även till platser, restauranter, städer och attraktioner som är våra favoriter. Vi hoppas att så många som möjligt vill uppleva regionen, tillsammans med oss eller på egen hand.

Kunskap

Vi vill sprida kunskap, träningstips, highlights och inspiration genom våra bloggar och sociala kanaler för att uppmuntra en aktiv livsstil. Det är vår passion och den energi vi får av detta vill vi dela med oss av.

Produkter

Capeactive erbjuder träningskläder och utrustning i vår onlinebutik. De produkter som vi väljer att distribuera är designade och utvecklade för att möta funktionsbehov hos utövare på alla nivåer. Våra produkter är, precis som våra träningsresor, unika både i funktion och utförande.
Unika träningsresor

Resmål och upplevelser med vår unika prägel.

Personlig träning

Få hjälp att komma igång eller ta din träning vidare.

Grupprabatter

Rabatterade priser till större grupper.

Produktsupport

Kontakta vår support för hjälp med dina inköp.