• Overview
  • Inkluderat
  • Exkluderat
  • Recensioner
  • Bokning
  • FAQ

SAFARI BOOTCAMP

 

Följ med på bootcamp för att hitta motivation och nytändning och passa på att bli starkare fysiskt och mentalt. Detta ett perfekt sätt att få ut mer ur er träning kombinerat med en fantastisk upplevelse i Sydafrikanska bushen.

 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av träning. En viss grundkondition gör det enklare men träningen är alltid utmanande och anpassad efter individuell nivå.

 

Vi kombinerar vårt träningsschema med otroliga upplevelser i en fantastisk miljö. Vår personliga touch ger er det bästa av två världar och vi tar med er på safari för att se vilda djur och mycket mer. Tillsammans skapar vi en oförglömlig upplevelse och ni behöver bara njuta av träningen, resan, vyerna, det fina boendet och maten.

 

Sydafrika lockar fler och fler resenärer och det är inte så konstigt. Du slipper jetlag, knappt någon tidsskillnad och den bästa tiden att besöka Sydafrika är under våra kalla vintermånader.

Utmanande träningspass med våra instruktörer

Intressanta och inspirerande föreläsningar

Walking safari

Morgon- och kvällssafari

Wildlife interaction

Äventyrsupplevelser

Alkohol

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAFARI BOOTCAMP – TBD”

För att resa med Barn under 18 år till Sydafrika måste man kunna uppvisa ett s.k. Unabridged Birth Certificate. Det innebär en fullständig födelseattest i Sydafrika, med fullständiga uppgifter om föräldrar till barnet. Vår svenska motsvarighet är ett så kallat Personbevis 120 med alla relationer. Detta kan beställas från Skatteverket, på tel: 0771-567 567. Det måste vara på engelska och stämplat och underskrivet av Skatteverket. Att resa utan detta dokument kan i värsta fall innebära att man blir nekad inresa eller utresa i Sydafrika.