VÅR HISTORIA

Cape Active föddes ur en passion för träning i olika former och en kärlek till södra Afrika. Flera av oss som driver Cape Active har bott och verkat i olika länder i södra Afrika de senaste 30 åren, både som barn och som vuxna. Vi har lärt oss regionen utan och innan och har unika och personliga kunskaper, kontakter och nätverk som vi etablerat som bosatta i länder som Tanzania, Zimbabwe och Sydafrika. Vi har dessutom upplevt stora delar av södra Afrika genom våra egna resor och hittat en uppsjö av egna pärlor och favoriter som vi vill att så många som möjligt ska få ta del av och uppleva.

För flera av våra medarbetare har fysisk aktivitet i olika former varit en livsstil under många år, andra har precis kommit igång. Vi delar alla en passion för att röra oss och hitta sätt att aktivera oss som en naturlig del av ett hektiskt liv med familj och jobb. Vi upplever dagligen den positiva energi, gemenskap och inspiration som träning ger. Den kunskap vi har skaffat oss vill vi dela med oss av och förhoppningsvis inspirera andra till att börja, eller fortsätta, aktivera sig.

Nu kombinerar vi vår unika erfarenhet och vår passion och förenar dessa två världar genom Cape Active.

VÅR PASSION

Sedan vi började har vårt mål och syfte varit att sprida kunskap inom hälsa och träning samt få fler människor att besöka södra Afrika. Vi vill också att så många som möjligt ska upptäcka de hälso- och träningsrelaterade produkter vi erbjuder. Då vi har lång personlig erfarenhet av regionen är det viktigt för oss att marknadsföra vad vi anser vara en fantastisk del av världen.

Vi riktar oss till träningsentusiaster på alla nivåer. Genom vårt erbjudande hoppas vi inspirera andra och samtidigt bygga gemenskaper och knyta nya bekantskaper världen över.

TRÄNINGSRESOR

Våra resor fokuserar på träning, hälsa och oförglömliga upplevelser. Vi kan regionen bättre än de allra flesta och våra researrangemang kombinerar unika träningsmöjligheter med möten med människor, kulturupplevelser och ett afrikanskt landskap med ett exotiskt djurliv. Våra träningsresor är personliga och ger en upplevelse bortom de typiska turiststråken. Vi tar er givetvis till ställen man inte får missa, men vi tar er även till platser, restauranter, städer och attraktioner som är våra favoriter.

Vi hoppas att så många som möjligt vill uppleva regionen, tillsammans med oss eller på egen hand.

KUNSKAP

Vi vill sprida kunskap, träningstips, highlights och inspiration genom våra bloggar och sociala kanaler för att uppmuntra en aktiv livsstil. Det är vår passion och den energi vi får av detta vill vi dela med oss av.

PRODUKTER

Cape Active erbjuder träningskläder och utrustning i vår onlinebutik. De produkter som vi väljer att distribuera är designade och utvecklade för att möta funktionsbehov hos utövare på alla nivåer. Våra produkter är, precis som våra träningsresor, unika både i funktion och utförande.

TEAM CAPE ACTIVE

kontakt

Daniel Nordström

daniel@capeactive.se

+46(0)10-1414151

bio

Ägare och lite alltiallo som varit med från starten av Cape Active. Har bott närmare 20 år i Afrika, som barn och som vuxen.

Har idrottat och tränat hela livet och har hunnit med att prova på det mesta i idrottsväg. Håller igång så mycket som möjligt med styrketräning.