Terms and conditions

Avtal om konto

När du handlar på Capeactive ingår du avtal om att skapa ett konto på capeactive.se där vi samlar din orderhistorik och status för dina ordrar.

Support

Vi hanterar all support och service via e-postadressen support@capeactive.se för att kunna optimera vår kommunikation och support.

Fraktkostnad och leverans

Vi använder PostNord för alla beställningar. Vid beställningar över 500kr erbjuder vi fri frakt inom Sverige till närmaste utlämningsställe.

Alla våra varor finns i eget lager och beställningar skickas inom 1-3 arbetsdagar. Om vi mot förmodan inte kan skicka beställningar inom utlovad tid så kommer vi kontakta dig med ett nytt leveransdatum. I ett sådant fall har du givetvis möjligheten att istället häva köpet och få pengarna tillbaka.

Betalning

Genom att bekräfta en order medges betalningsansvar för orderns innehåll samt eventuell fraktkostnad. Du betalar genom Klarna. Genom Klarna kan du välja bland flera betalsätt, bland annat kortbetalning, banköverföring, delbetalning eller faktura.

Fullständiga villkor för Klarna Checkout – klicka här

Försäljning till minderåriga

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans tillstånd för att beställa från Capeactive.

Ångerrätt

Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara från oss enligt Distans- och Hemförsäljningslagen. Detta gäller även prissänkta/REA varor. Du får naturligtvis prova beställda varor med undantag för plomberade plagg (t.ex. bad- och underkläder). Vi tar endast emot retur av bad- och underkläder om plomberingen finns kvar och är intakt.

Om varan blivit skadad, eller returneras i ej komplett skick, så förbehåller vi oss rätten att värdera och justera säljvärdet och dra bort detta belopp från återbetalningen.

Du som kund står för kostnaden för returfrakten när du ångrar ett köp. Innan du returnerar en vara måste du kontakta oss via e-post (support@capeactive.se). Varan ska skickas i retur inom 14 dagar från det datum meddelandet om utövande av ångerrätt skickades till oss.

För att vi ska kunna hantera och identifiera returorsak för försändelsen, fyll i och bifoga Konsumentverkets ångerblankett med din retur.

Returer skickas till:
Cape Active AB
Vallgatan 21
702 85 Örebro

Skerhet och sekretess

Capeactive använder https, vilket innebär att allt du gör på capeactive.se sker över en krypterad förbindelse.

Personuppgifter

Vi använder oss av tjänsten Klarna Checkout. Genom att godkänna våra försäljningsvillkor godkänner du även per automatik villkoren för användning av Klarna Checkout. Cape Active AB och Klarna behandlar dina personuppgifter för att kunna erbjuda en förenklad betalning via Klarna Checkout och för att tillhandahålla en förenklad betalningsprocess vid upprepad användning av Klarnas tjänster.

För fullständig information, se vår integritetspolicy. Denna policy accepterar du automatiskt när du handlar och skapar ett konto hos Capeactive.

Nyhetsbrev

Våra kunder har möjligheten att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Detta är helt frivilligt och det går självklart att enkelt säga upp prenumerationen när som helst.

Tryckfel

Vi reserverar oss för lagersaldofel, felaktigt prissatta varor och eventuella tryckfel. Vi förbehåller oss rätten att makulera eller korrigera felaktiga beställningar. Detta gör vi i största möjliga mån i dialog och samrådan med kund.

Företagsinformation

Cape Active AB
Vallgatan 21
702 85 Örebro
Org. nr: 559238-4977
Moms.reg.nr: SE559238497701
Bankgiro: 5444-0037