Capeactive är live

Då var vi äntligen igång med Capeactive efter mycket slit. Vi har en del kvar att göra men för de som är intresserade är webb och social media igång och vi kommer börja lägga upp information om våra erbjudanden allt efter som. Vår förhoppning är att kunna erbjuda unika träningsresor till södra Afrika med ett oslagbart värde för våra resenärer.

Vi flyttade till Sydafrika 2003 och lämnade 2016 för att återvända till Sverige. Vi startade Cape Active av flera anledningar. Det är ett sätt att hålla kvar en fot i södra Afrika och samtidigt dela med sig och visa andra en otroligt vacker del av världen. Det finns dessutom en väldig massa saker att uppleva i regionen. Vi vet att många är nyfikna och vi har fått mycket frågor genom åren. Vi är vana vid att visa upp landet och vi har skaffat oss en hel del egna favoriter som vi gärna delar med oss av.

Utöver vår kärlek till regionen har vi dessutom varit aktiva inom olika former av träning hela livet och ofta inspirerat andra till att komma igång med ett hälsosammare liv. Att kombinera södra Afrika och träning verkade både vettigt och kul och Capeactive är resultatet. Namnet Capeactive anspelar naturligtvis på Cape Town och att vi erbjuder aktivitetsbaserade resor med fokus på träning och upplevelser.

Följ gärna vår utveckling och håll koll på våra erbjudanden, antingen här eller på social media. Och hör av er till oss om ni har önskemål eller tankar om resepaket som ni tycker att vi borde anordna.