Filter By

Price

Typ av resa

Location

Trip date

UPPLEV KAPSTADEN – TBD

Utforska Kapstaden med en av våra erfarna svensktalande guider, det är ett perfekt sätt att få ut det bästa av er resa till Sydafrika. Denna resa vänder sig till dig som är äldre men som fortfarande är aktiv och vill kombinera fantastiska upplevelser med härliga, varierande och inspirerande aktiviteter i olika former.

(0 Reviews)

SOWETO MARATHON FOR CHARITY – TBD

Följ med till Johannesburg för att delta i Soweto Charity Run halvmara. Med en av våra erfarna och välutbildade, samt svensktalande guider, är detta ett perfekt tillfälle att delta i ett race med välgörenhet i fokus i kombination med en fantastisk resa till Sydafrika.

(0 Reviews)

YOGA OCH MINDFULNESS – TBD

På våra yoga- & mindfulnessresor vill vi att våra gäster ska få en chans att ladda om kroppen och ge näring åt sinnet i en välkomnande atmosfär. I natursköna Knysna balanserar vi aktiviteter för återhämtning, hälsosam mat, och lagom med turistaktiviteter för att du ska kunna återvända hem utvilad och fräsch.

(0 Reviews)

SAFARI BOOTCAMP – TBD

Följ med på bootcamp för att hitta motivation och nytändning och passa på att bli starkare fysiskt och mentalt. Detta ett perfekt tillfälle att få ut mer av din träning kombinerat med en fantastisk upplevelse i Sydafrikanska bushen.

(0 Reviews)
Från kr0.00